Popis
Parafín Starpil maslo karité 500 g
Parafín je špeciálny vosk získaný z ropy. Vyniká svojou schopnosťou zadržiavať teplo. Rozohrieva sa pri teplote 52 - 55 °C. Parafín prehrieva, uvoľňuje, zvyšuje krvný obeh a otvára póry. Jeho účinky sú zdravotné aj estetické. Parafín má všeobecne prospešné efekty na koži. Prekrvuje pokožku, výrazne pôsobí proti tvorbe vrások.
Použitie: ako pleťovú masku na tvár alebo zábal na krk, ruky alebo nohy.
Účinky:
- pri chorobách pohybového aparátu
- pri problémoch s kĺbmi reuma, artritída)
- na tvrdú pokožku rúk a nôh
Použitie na parafínové zábaly a lokálnu liečbu teplom:
- používajú sa ako súčasť rehabilitačnej liečby
- uvoľňujú svaly a kĺby
- používajú sa pri degeneratívnom ochorení kĺbov
- možno ich aplikovať na celé telo
- znižujú bolesti pohybového aparátu
- pôsobí blahodárne aj na nervovú sústavu
- nielen proti celulitíde
Použitie na zjemnenie stvrdnutej kože na lakťoch, kolenách, rukách a chodidlách:
- zbavujú pokožku šupiniek a odumretej kože
- odstraňujú tukové vankúšiky celulitídy
- najčastejšie sa zábaly aplikujú na ruky
- parafínový zábal ako kozmetická kôra
Zloženie:
Paraffin, Butyrospermum parkiu (see butter extract), Parfém, Hidroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Citronellol, Citral, Linalool, Benzyl Benzoate, D-limonene
Vyrobené: Taliansko
Hmotnosť: 500
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Starpil, založený v roku 1984, priniesol do sveta depilácie zásadný prelom: vynašiel roll-on vosky, ktoré sú dnes jednou z najpoužívanejších metód profesionálnej depilácie.
Starpil je značkou spoločností Maystar, ktorá vlastní moderný výrobný závod s rozlohou 5 000 m², sieť viac ako 1 300 obchodných zástupcov a exportuje do 65 krajín. Ročne vyrobí vyše 6 miliónov roll-onov a 700 ton vosku – to sú nezanedbateľné čísla, ktoré potvrdzujú jej svetové renomé.
Značka stavia na inovácii, kvalite a zodpovednosti. Veľký dôraz kladie na ochranu životného prostredia – od šetrných výrobných procesov až po recyklované obaly.

